Εργασίες ΕΑΠ
10 Σεπτεμβρίου, 2019 Πτυχιακές Εργασίες / Φοιτητικές Εργασίες / Φοιτητική Ενημέρωση 0 Comment

Το ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.), αποτελεί το νέο μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας. Η ίδρυση του επισημοποιήθηκε με νομοθετικό διάταγμα στις 23 Απριλίου από την Ελληνική Βουλή, ενώ η έδρα του ορίστηκε το Ηράκλειο Κρήτης και με παρουσία σε πέντε πόλεις της Κρήτης (Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα, Ρέθυμνο, Σητεία και Χανιά).

Τα προγράμματα που παρέχονται από το νέο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, τόσο σε προπτυχιακού, όσο και σε μεταπτυχιακού επιπέδου εξειδίκευση, αποτελούν:

Προπτυχιακά Προγράμματα

Σχολή Γεωπονικών Επιστημών

Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας

​Σχολή Επιστημών Υγείας

Σχολή Μηχανικών

Σχολή Μουσικής και Οπτοακουστικών Τεχνολογιών

Το ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. παρέχει Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων σπουδών στους τομείς: Τεχνολογικών Εφαρμογών, Διοίκησης και Οικονομίας, Εφαρμοσμένων Επιστημών. Ειδικότερα, τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται αποτελούν:


Επιστημονική καθοδήγηση παρέχεται κατά την εκπόνηση εργασιών ( φοιτητικές εργασίες & διπλωματικές εργασίες ), καθώς και κατά την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής. Οι άρτια καταρτισμένοι συνεργάτες διαθέτουν τις γνώσεις και την κατάλληλη εξειδίκευση να βοηθήσουν τους σπουδαστές στη συγγραφή πτυχιακών εργασιών & στη συγγραφή μεταπτυχιακών εργασιών των επιστημονικών πεδίων, όπως διπλωματικές εργασίες οικονομικών, πτυχιακές εργασίες παιδαγωγικών, διπλωματικές εργασίες πληροφορικής, μεταπτυχιακές εργασίες θετικών επιστημών, διπλωματικές εργασίες επιστημών υγείας. Παρέχεται εξειδικευμένη καθοδήγηση κατά την εκπόνηση πτυχιακής εργασίας ή κατά την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας σε συνδυασμό με στατιστικές αναλύσεις spss, swot και stata.