Υποστήριξη Εργασιών
5 Ιουλίου, 2019 Πανεπιστημιακές Εργασίες / Φοιτητική Ενημέρωση 0 Comment

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή προσφέρει θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε νέους, όπου το ηλικιακό τους όριο αντιστοιχεί από 18 έως 35 ετών. Η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί στο νέο Μουσείο του στην Αθήνα, το οποίο θα λειτουργήσει από τον Οκτώβριο του 2019.
Οι θέσεις αμειβόμενης πρακτικής είναι πέντε. Η πρακτική άσκηση θα διαρκέσει δώδεκα ημέρες, ενώ θ’ αντιστοιχεί σε απασχόληση 40 ωρών εβδομαδιαίως.

Κατά την αξιολόγηση θα δοθεί προτεραιότητα σε φοιτητές και απόφοιτους όπου έχουν λάβει εξειδίκευση σε Εικαστικές Σπουδές, στην Ιστορία της Τέχνης, στην Πολιτιστική Διαχείριση, στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, στην Αρχιτεκτονική, καθώς και στο Marketing / Επικοινωνία.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω της υποβολής της αίτησης στη διεύθυνση internships@goulandris.gr

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται αποδεκτή έως την 18η Ιουλίου.


Ο εκπαιδευτικός όμιλος παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προς τους σπουδαστές. Παρέχεται άρτια επιστημονική καθοδήγηση σε φοιτητικές εργασίες πρώτου κύκλου σπουδών, πτυχιακές εργασίες και δεύτερου κύκλου σπουδών, μεταπτυχιακές εργασίες ή διπλωματικές εργασίες σε συνδυασμό με στατιστικές αναλύσεις spss.