Εργασίες ΕΑΠ
14 Μαρτίου, 2020 Φοιτητική Ενημέρωση 0 Comment

Το Project Future αποτελεί το πρωτοποριακό πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, που αξιοποιεί την τεχνογνωσία του ReGeneration Academy και γεφυρώνει το κενό ανάμεσα σε εκπαίδευση & αγορά εργασίας.  

Συμμετέχοντας στο Project Future διαλέγεις ανάμεσα σε 4 πυλώνες εξειδίκευσης για την Αθήνα, 2 πυλώνες για την Θεσσαλονίκη και 1 πυλώνα για το Ηράκλειο Κρήτης, ώστε να εκπαιδευτείς σε έναν από αυτούς. Παράλληλα, σε βοηθάμε στην προσωπική σου ανάπτυξη, προκειμένου να αποκτήσεις τις ικανότητες που θα σε οδηγήσουν στη θέση που σου αξίζει.

Προσπαθείς. Διαβάζεις. Πετυχαίνεις. Και μετά περιμένεις την ευκαιρία να βρεις μια θέση στην αγορά εργασίας. Στην Τράπεζα Πειραιώς πιστεύουμε πως οι νέοι αξίζουν μία θέση στην αγορά εργασίας και τους βοηθάμε να τη βρουν με το νέο κύκλο του Project Future που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, και για πρώτη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δήλωσε και εσύ συμμετοχή στον τέταρτο κύκλο από τις 04/03/2020 έως τις 24/03/2020 στις 14:00.


Οι συνεργάτες του ομίλου, διαθέτουν πολύτιμη εμπειρία και είναι άρτια εξειδικευμένοι, ώστε να είναι σε θέση να υποστηρίξουν πτυχιακές εργασίες και διπλωματικές εργασίες καθοδηγώντας μεθοδικά τους σπουδαστές / σπουδάστριες. Είναι κατάλληλα καταρτισμένοι να παρέχουν συμβουλευτική κατά την εκπόνηση φοιτητικών εργασιών και την κατάλληλη υποστήριξη σε πανεπιστημιακές εργασίες. Ειδικότερα, αναλαμβάνουν με επιτυχία εκπόνηση πτυχιακών εργασιών και κατά την εκπόνηση διπλωματικών εργασιών όλων των επιστημονικών πεδίων. Αναλαμβάνονται υπεύθυνα φοιτητικές εργασίες όλων των κλάδων εξειδίκευσης. Ειδικότερα, αναλαμβάνονται φοιτητικές εργασίες οικονομικών, διπλωματικές εργασίες πληροφορικής, πανεπιστημιακές εργασίες επιστημών υγείας, πτυχιακές εργασίες επιστημών αγωγής, μεταπτυχιακές εργασίες θετικών επιστημών, καθώς και φοιτητικές εργασίες πολυτεχνικών επιστημών.